Aardappelpannetje met chorizo en yoghurtsaus Introduction Main Image Page ContentBereidingstijds ca. 30 minutenVoor 10 personen Ingrediënten1,5kg Easy Nature Potato Slices4 EL olijfolie4 uien4 groene paprika's2 rode paprika's10 sneetjes chorizo1 bosje peterseliezout en peper 500ml yoghurt (1,5% vet)1/2 TL komijnzout Was de paprika's, snij doormidden, verwijder de zaadjes en snij in blokjes van 1 cm. Schil de uien en snij in blokjes. Was de peterselie en hak fijn. Bak de uien en paprika in een pan met olijfolie. Voeg de uitgelekte Potato Slices toe en roer regelmatig. Laat 3 minuten bakken. Voeg de chorizo toe en laat nog 3 minuten bakken terwijl men de chorizo regelmatig omdraait. Kruid met peper en zout. Voor de saus : meng de yoghurt met wat zout en komijn. Geschatte voedingswaarden per persoon :kcal : 617kJ : 2576Eiwit : 29gVet : 38gKoolhydraten : 38g