Nieuw beursconcept @Horecava 2018

Nieuw beursconcept @Horecava 2018

Een link leggen met de oorsprong van ons familiebedrijf. Informeren, inspireren & verleiden door vernieuwende concepten en producten aan te bieden. Dat zijn de uitgangspunten geworden van het nieuwe beursconcept die op de Horecava 2018 geïntroduceerd is. Welkom in het "Home of McCain".

​McCain als total solution provider. Alle oplossingen op het gebied van aardappelproducten en appetizers onder een dak. Horecaprofessionals ontzorgen en ondersteunen is ons voornaamste doel. De volgende concepten stonden centraal tijdens de Horecava 2018:

CRISPERS
Opnieuw een introductie in het segment van aardappelspecialiteiten. Crispers zijn unieke V-vormige wedges met schil. De dunne vleugels en een speciale coating zorgen voor een extra krokante bite. Een perfect product om mee te onderscheiden en gasten te verrassen. Op de beurs hebben we ontzettend veel positieve reacties ontvangen. "Eindelijk een product waarmee ik mij kan onderscheiden!" is de meest ontvangen reactie. Ook benieuwd naar Crispers? Vraag nu een GRATIS samples aan op www.mccain-crispers.nl !

DELIVERY
Een hot topic binnen foodservice. De markt van bezorging groeit en het potentieel voor de toekomst is rooskleurig. Echter, er zijn een aantal forse uitdagingen voor ondernemers. Hoe zorg ik ervoor dat de kwaliteit van frites behouden blijft? Hoe maak ik mijn bezorgactiviteiten winstgevend? Hoe kan ik mij onderscheiden? McCain gaf antwoord op deze vragen via een drietal oplossingen: "McCain Delivery Solutions". We hebben getracht de situatie van bezorgen na te bootsen op de beursstand door producten in een warmhoudtas van Cooktek te plaatsen en een timer te laten lopen. Na 15 minuten konden bezoekers zelf de kwaliteit ervaren en de conclusie trekken of de kwaliteit nog voldeed aan de verwachting. Dit hebben ondernemers als zeer nuttig en interessant ervaren.

TOPPED FRIES
Veel ondernemers zijn op zoek naar nieuwe manieren om gasten te verrassen. Een goede optie is producten te serveren met onderscheidende toppings. Op de beurs hebben we Staycrisp en Crispers geserveerd in een mat zwart mandje met vetvrij papier. Hieronder een impressie: