Café Carbòn gaat voor Bourgondisch lekker

Café Carbòn gaat voor Bourgondisch lekker

Een café met goede keuken, de gezelligheid van een kroeg en ervaren bediening met de juiste service aan tafel. Zo laat het concept van Café Carbon in Amsterdam zich het beste omschrijven. Met inmiddels 3 locaties zit de vaart er goed in.

Ongedwongen sfeer

Bedrijfsleidster Roxana Mossane is uiterst tevreden. "Bijna 4 jaar geleden zijn we gestart met de locatie op de Van Woustraat. Dat was direct een groot succes. Een tweede locatie werd een jaar later geopend, in Zuid op de Amstelveenseweg. De informele sfeer zorgt ervoor dat we veel verschillende doelgroepen binnen krijgen. Even snel een hapje eten met het voetbal team of een gezellig avondje dineren met een vriend of vriendin, het kan allemaal bij ons. We merken dat mensen de ongedwongen sfeer waarderen en daardoor regelmatig komen eten".   

 

Kwaliteitsproducten van de grill

Wie van goed eten houdt met veel vlees, vis en diverse bijgerechten, voelt zich bij Café Carbòn helemaal op zijn plek. Carbòn is een steakhouse restaurant met oog voor kwaliteitsproducten. Het vlees wordt bereidt op de houtskool, wat zorgt voor een pure smaaksensatie. "Kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk. We serveren alles op grote houten planken, voor een stukje extra beleving. We willen gasten laten genieten van gewoon goede producten. Op de menukaart geven we aan waar het vlees vandaan komt. Door de oorsprong van het vlees te vertellen leggen we een link met de kwaliteit. Wij waren op zoek naar een aardappelproduct die aansluit bij de kwaliteitsperceptie van onze vleesgerechten. We hebben uiteindelijk gekozen voor de innovatieve wedges van McCain, de Crispers. De unieke vorm, de volle aardappelsmaak en de krokante partjes maken voor ons het verschil. Crispers is de ideale oplossing. Het ziet er mooi uit, want het oog wil ook wat. We krijgen veel enthousiaste reacties van gasten. Ze vinden het product onwijs lekker en vooral erg leuk dat ze de wedges kunnen dippen. Dat positieve gevoel, daar doen we het ten slotte allemaal voor!", aldus Roxana. Haar favoriete gerecht is Rib-Eye met Crispers. "Dat is echt ultiem genieten!".

 

Thuis genieten voor vleesliefhebbers

Het aanhoudende succes heeft er zelfs voor gezorgd dat er sinds een jaar ook een Xpress locatie is geopend op de Mauritskade. Roxana legt uit: "Er kwam steeds meer vraag naar bezorging vanuit onze vaste gasten, waardoor we de keuze hebben gemaakt een extra keuken in gebruik te nemen om mensen thuis te laten genieten van onze vleesgerechten. De bezorging wordt gedaan door Thuisbezorgd. Zij bezorgen alles met elektrische fietsen in een radius van 3km. Ook hier merken we het voordeel van Crispers. De wedges blijven lekker lang warm en krokant. We hebben Crispers zelf getest en het product blijft minimaal 15 minuten krokant. Een ander groot voordeel is de korte baktijd, dit is ideaal in het bereidingsproces. We hebben de juiste oplossing gevonden".

 

Laat u ook inspireren door McCain en vraag hier een gratis proefpakket aan!

 

Met dank aan:

Roxana Mossane (Bedrijfsleidster)

Café Carbòn

www.cafecarbon.nl